Bereiding
Bereid de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm onder tussen de olijfolie. Snijd de courgette, tomaten en ui in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de groenten. Haal de groenten uit deze pan en verhit opnieuw wat olijfolie. Pel en pers de knoflook tenen. Bak de knoflook in de pan en voeg de zalmfilets toe. Bak de zalm totdat deze bruin en gaar is. Zet de pan op laag vuur en druk de zalm los met een vork zodat er snippers ontstaan. Voeg de groenten toe en verwarm het geheel goed door. Voeg de crème fraîche toe en wat peper en zout naar smaak. Roer alles goed onder elkaar door. Giet de tagliatelle af en maak deze los met een vork. Voeg de tagliatelle bij het zalm- groenten mengsel. Schep alles goed onder elkaar door.
Eet smakelijk!
Boodschappenlijstje
- 4 stuks zalmfilet
- 4 tenen knoflook
- 3 el milde olijfolie
- 1 courgette
- 10 cherry tomaten
- 2 rode uien
- 350 gram tagliatelle
- 125 ml crème fraiche