Privacy policy

gwoon.nl is de Nederlandse website van C.I.V. Superunie B.A. Iedereen kan gwoon.nl vrij bezoeken zonder vermelding van persoonlijke gegevens en informatie.

Algemene voorwaarden

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben we een aantal gegevens van je nodig om de inhoud van deze site volledig op jouw persoonlijke smaak en voorkeur af te kunnen stemmen.

Pas na inschrijving van je persoonlijke gegevens kan je van bepaalde functies op de website gebruik maken. Je gegevens worden mede gebruikt om jouw bezoek te personaliseren. Daarbij verlenen wij je graag bepaalde services. Jouw persoonlijke gegevens worden door ons als vertrouwelijke informatie behandeld en staan uitsluitend ter beschikking van C.I.V. Superunie B.A. Zonder je voorafgaande uitdrukkelijke toestemming worden deze gegevens niet ter beschikking gesteld aan adverteerders.

Daarnaast worden gegevens met betrekking tot je bezoek in een klein bestand vastgelegd, een zogeheten cookie. Op basis hiervan wordt bij een volgend bezoek je computer automatisch herkend. Daarbij komen wij geen persoonlijke informatie van je te weten. Dergelijke geanonimiseerde en gegroepeerde gegevens, ontdaan van individuele informatie, stellen ons in staat gebruikersprofielen op te stellen. Zo kunnen wij onder meer nagaan welke onderwerpen onze bezoekers het meest interesseren.

Het is mogelijk dat je via de site van g’woon op andere sites terechtkomt. C.I.V. Superunie B.A. draagt geen verantwoordelijkheid voor zowel de inhoud als het privacybeleid van deze sites. C.I.V. Superunie B.A. draagt zorg voor een passende beveiliging tegen verlies en onrechtmatige verwerking van je persoonsgegevens.

Door het inschrijven van jouw persoonsgegevens gaan wij er vanuit dat je akkoord gaat met het privacybeleid van C.I.V. Superunie B.A. Dit beleid kan van tijd tot tijd door C.I.V. Superunie B.A. gewijzigd worden. Het is onze verantwoordelijkheid je daar op te wijzen. Als je nog opmerkingen of vragen hebt over het privacybeleid van gwoon.nl kun je contact met ons opnemen onder vermelding van privacybeleid.