Natuurlijk!

Bio+ is een unieke samenwerking tussen boeren en fabrikanten aan de ene kant en supermarkten aan de andere kant. Met als doel een uitgebreide keuze aan biologische producten bij jou in de supermarkt. Alles duidelijk onder een herkenbaar merk. Inmiddels kun je kiezen uit meer dan 350 artikelen, verkrijgbaar bij meer dan 1600 supermarkten.

Bio+ producten zijn altijd biologisch. Want biologisch is goed voor de natuur, het dierenwelzijn en ook voor jou. Onze boeren maken niet of nauwelijks gebruik van kunstmatige-of chemische bestrijdingsmiddelen, de natuur kan grotendeels haar gang gaan en de dieren krijgen de rust en ruimte om op te groeien. Dat is voor ons heel natuurlijk!


Toon assortiment

Onze plussen

Open en betrouwbaar dat is een van de vele plussen van Bio+. We vertellen je wie we zijn, delen onze verhalen en vermelden op iedere verpakking waar onze producten vandaan komen. We kennen onze producenten en leveranciers en weten waar onze producten vandaan komen. Uiteraard zijn alle producten biologisch. Herkenbaar aan het groene EU logo voor biologisch. Door de jarenlange ervaring, de herkenbaarheid van ons merk, het bieden van kwalitatief goede en smaakvolle producten is Bio+ uitgegroeid tot een betrouwbaar biologisch merk. Met meer dan 350 biologische producten bieden we een ruime keuze, voor ieder wat wils, elk moment van de dag.

Duurzame verpakking

Als we naar onze producten kijken gaat het ons niet alleen om datgene wat er in een verpakking zit, maar ook om de verpakking zelf. Hier wordt dan ook goed naar gekeken. We stellen onszelf daarbij vragen als: wordt er niet teveel plastic gebruikt, is er een duurzamer alternatief, wat doet het voor de houdbaarheid van het product, etc. Na vele sessies met verpakkingsexperts en onze producenten wordt per product bepaald welke verpakking het meest optimaal is. Zo hebben we onlangs onze zuivelverpakkingen aangepast. De verpakking wordt nu gemaakt van bio-based materialen.

Biologisch en fairtrade

Bij Bio+ vinden we het belangrijk dat de boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Daarom zijn steeds meer producten van Bio+ niet alleen biologisch maar ook fairtrade. Zoals onze hazelnootpasta, chocolade repen, rijst, rietsuiker, koffie en thee. Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Door een betere positie te creëren in de keten kunnen zij investeren hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst.

Deel
de kennis

We delen graag onze kennis. Daarom kom je op alle verpakkingen allerlei informatie tegen. Altijd een kort verhaal, een weetje of een recept. Maar ook extra informatie over herkomst. Benieuwd naar onze verhalen? Kijk op de productenpagina of bij verhaal van. Heb je zelf een leuk verhaal, weetje of recept? Laat het ons weten!


Neem contact op