Wraps met bonen en gehakt

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul hierin het gehakt bruin en gaar. Schil en snipper de rode ui. Voeg deze toe aan het gehakt. Snijd de paprika door de helft en verwijder de zaadlijst. Snijd de paprika vervolgens in blokjes en voeg ook deze bij het gehakt. Schep het geheel goed onder elkaar door. Laat de gemengde bonen uitlekken en doe deze bij het gehakt. Schep nogmaals goed door en zet het vuur onder de pan wat lager.

Warm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking op. Bestrijk een wrap met wat crème fraîche, leg daarop wat van het gehakt-bonen mengsel. Rol de wraps op. Vet een ovenschaal in met wat boter en leg hierin de wraps. Bestrooi ze met wat geraspte kaas en zet de schaal in het midden van de oven. Zodra de kaas begint te smelten kun je de schaal uit de boven halen.

Eet smakelijk!

Serveertip: In plaats van gemengde bonen kun je ook kidneybonen en mais gebruiken.

Boodschappenlijstje

  • 1 blik gemengde bonen
  • 300 gram rundergehakt
  • 6 wraps
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 125 ml crème fraiche
  • geraspte kaas
  • 3 el milde olijfolie