Passie uit peru

Weet je dat onze 85% pure chocolade gemaakt wordt van cacaobonen uit Peru?

Peruaanse cacao staat bekend om zijn verfijnde smaak en geur. De cacao wordt ingekocht bij verschillende coöperaties die zowel biologisch als fairtrade gecertificeerd zijn. De cacaobonen worden vervolgens verwerkt tot cacao. Met deze cacao gaat het Zwitserse familiebedrijf wat onze chocolade maakt aan de slag. Dit bedrijf heeft al meer dan 150 jaar ervaring met het maken van premium chocolade. De passie en kennis waarmee zij de chocolade bereiden proef je terug in onze repen.

""

Interessant

Op stok

Met de kippen op stok. Een bekende uitdrukking die aangeeft dat het tijd is om te gaan slapen. Kippen gaan ‘s avonds op stok en...

Lees verder

Oh zo, dat is bio

Alle producten van Bio+ zijn biologisch. Maar wat betekent dat nou precies? Het woord biologisch heeft betrekking op de manier waarop de producten tot stand...

Blog met Boer Lees verder

Dubbel doel

De familie Van Balkom levert de biologische melkkoeien aan het eind van hun leven aan De Groene Weg. Daar worden de koeien geslacht en als...

Lees verder