Natuurlijk genieten

Meer dan 350 producten waar je heerlijk van kan genieten. Dat is Bio+. Echt lekker, van goede kwaliteit, zonder overbodige toevoegingen en uiteraard biologisch. Dat vinden wij de natuurlijkste zaak van de wereld. Want zeg nou zelf: wie bewust wil genieten, neemt met minder toch geen genoegen?

Meer over Bio+

Duurzaamheid

Alle producten van Bio+ zijn biologisch. Dat is volgens ons goed voor mens, dier en milieu. Daarnaast zijn steeds meer producten van Bio+ ook fairtrade gecertificeerd. Meer weten? Lees hier het verhaal over biologisch of fairtrade.

Lees het verhaal van…

Bio+ bij jou op tafel

Door samen te werken met alleen de beste boeren, producenten en leveranciers zijn onze producten vers, van goede kwaliteit en natuurlijk ook erg lekker. Ook natuurlijk genieten? Probeer eens een van onze recepten.

In de keuken

Zoete kaneelbroodjes

Uitgebreid ontbijten of gewoon een lekker tussendoortje? Probeer dan deze kaneelbroodjes. Doe de karnemelk en de helft van de roomboter in een pannetje en smelt...

Aan de slag!

Aardbei wentelteefjes

Een wentelteefje is een echte verwennerij. Als onderdeel van een uitgebreid ontbijt op zondagmorgen of heerlijke traktatie tijdens de lunch. Snijd de korstjes van het...

Aan de slag!