Wrap van ei met kwark

We kennen de wrap eigenlijk alleen als maistortilla. Maar met ei maak je in no time een heerlijke wrap.

Breek de eieren en doe ze in een kom. Klop de eieren goed los. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin van het ei een aantal wraps. Snijd de verse bieslook in kleine ringetjes. Meng in een kom de kwark met wat fijngesneden bieslook en peper en zout naar smaak. Snijd de champignons en de tomaatjes in plakjes. Bak ze kort even warm en bruin in een koekenpan met wat olijfolie. Leg een eierwrap op een bord. Bestrijk het voor de helft met het kwarkmengsel. Leg hierop wat gebakken champignons en tomaat. Vouw de andere helft van de wrap erover heen. Knip of snijd wat kleine ringetjes bieslook en garneer de wrap met nog wat bieslook.

Eet smakelijk!

Serveertip

Liever deze wrap als volwaardige maaltijd? Maak dan eens een vulling van kip of gehakt met wat kidneybonen en mais.

Boodschappenlijst

  • 6 eieren
  • 300 gram kwark
  • 150 gram chapignons
  • 100 gram cherry tomaatjes
  • zout
  • peper
  • 3 el milde olijfolie
  • verse bieslook voor garneren

Ook lekker

Wrap met gemengde bonen en gehakt

Lekker als lunch of maaltijd deze goed gevulde wraps. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul hierin...

Aan de slag!

Vijf granen broodje met avocado mousse

Zelf broodbeleg maken is makkelijk en lekker. Neem nou deze avocado mousse. Klaar in no-time! Bak de broodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook...

Aan de slag!

Linzensoep

Een lekker warme en vullende soep is perfect voor een snelle maaltijd, lunch of gewoon tussendoor. Schil en snijd de ui fijn. Pel en pers...

Aan de slag!