Tosti met geitenkaas en pesto

Een tosti als lunch is altijd een traktatie. Deze tosti is niet traditioneel met ham en kaas maar net even anders.

Verwarm de oven voor op 220 . Bestrijk de sneetjes brood aan beide zijde met roomboter. Beleg 4 sneetjes brood met de plakken geitenkaas en smeer daar een beetje pesto overheen. Bedek het met een ander sneetje brood wat niet belegt is. Leg het brood ongeveer 15 minuten in de oven zo dat het goudbruin en knapperig wordt en de geitenkaas gaat smelten. Garneer de tosti’s met een paar blaadjes verse basilicum.  

Eet smakelijk!

Serveertip

in plaats van volkoren of meergranenbrood kun je ook witbrood gebruiken. Vervang de geitenkaas voor mozzarella en voeg wat tomaat toe voor een Italiaanse tosti.

Boodschappenlijst

  • 8 sneetjes volkoren- of meergranen brood
  • 4 plakken geitenkaas
  • groene pesto
  • verse basilicumblaadjes
  • roomboter

Ook lekker

Wrap met gemengde bonen en gehakt

Lekker als lunch of maaltijd deze goed gevulde wraps. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul hierin...

Aan de slag!

Vijf granen broodje met avocado mousse

Zelf broodbeleg maken is makkelijk en lekker. Neem nou deze avocado mousse. Klaar in no-time! Bak de broodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook...

Aan de slag!

Linzensoep

Een lekker warme en vullende soep is perfect voor een snelle maaltijd, lunch of gewoon tussendoor. Schil en snijd de ui fijn. Pel en pers...

Aan de slag!