Havermout met appel en kaneel

Het ontbijt is een belangrijk moment van de dag. Met dit havermout recept begin je de dag gelijk goed.

Breng de melk in een steelpan langzaam aan de kook. Voeg de havermout toe en roer het geheel goed door. Laat de havermout en de melk inkoken tot een pap. Schil ondertussen de appel en snijd deze in kleine blokjes. Voeg de kaneel toe aan de havermout en roer goed door. Verdeel de havermout over 2 kommetjes en bestrooi met appel. Roer als laatste de honing er door.

Eet smakelijk!

Serveertip

In plaats van appel kun je ook kiezen voor aardbeien of bessen. Geeft net een andere smaak aan de havermout en is ook erg lekker!

Boodschappenlijst

  • 120 gram havermout
  • 600 ml halfvolle melk
  • 2 tl kaneel
  • 1 zoetzure appel
  • 1 el honing

Ook lekker

Vijf granen broodje met avocado mousse

Zelf broodbeleg maken is makkelijk en lekker. Neem nou deze avocado mousse. Klaar in no-time! Bak de broodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook...

Aan de slag!

Wrap van ei met kwark

We kennen de wrap eigenlijk alleen als maistortilla. Maar met ei maak je in no time een heerlijke wrap. Breek de eieren en doe ze...

Aan de slag!

Kwark met blauwe bessen en krokante muesli

's ochtends weinig tijd? Dit ontbijt kun je de avond ervoor al maken. Scheelt tijd en komt de smaak ten goede! Maak dit ontbijt de...

Aan de slag!