producten
Kids

Fun voor kids met Bio+


Biologische producten zijn niet alleen erg lekker, je kunt er ook leuke dingen mee maken!
Maak bijvoorbeeld lekkere traktaties met Bio+ producten voor een kinderfeestje. Wil je graag knutselen? Maak dan zelf Bio+ mini producten met de knutselmini's of kleur met alle kleuren van de regenboog een Bio+ kleurplaat in!

Recepten uitdeeltraktaties


Download de Bio+ uitdeeltraktatie van je keuze door op de naam te klikken. Have fun!

Uitdeeltraktatie Aquariumwafel      Uitdeeltraktatie Rozijnenvlinder

Knutselmini's


Lekker knippen en plakken en dan heb jij je eigen Bio+ mini producten voor in jouw supermarkt! Download de mini van je keuze door op de productnaam te klikken.

Gourmetschotel       Soep       Appelsap       Melkchocolade      

Knäckebröd
      Diepvries-erwten       Vanillevla

Kleurplaten


Leg je kleurtjes maar klaar! Download de Bio+ kleurplaat van je keuze door op de naam te klikken.

Boerderij       Boer      

Spreekbeurt


Denk je wel eens na over wat je eet, waar dat eten vandaan komt en hoe jouw eten wordt gemaakt? Wanneer eet je gezond en hoe wordt gezonde voeding gemaakt? 
Al ons eten komt van de boerderij. Zonder boerderijen hadden we niks te eten. De manier waarop de boeren werken heeft grote invloed op de aarde en de dieren en planten die op de aarde leven. En ook op de kwaliteit en smaak van ons eten. Vroeger leefden we allemaal op een boerderij of kochten we het eten direct van een boer en wisten we veel meer over eten. Gelukkig vinden weer steeds meer mensen het belangrijk om te weten wat ze eten.

Vind jij het leuk om een werkstuk te maken over biologische voeding? Vind je het leuk om en spreekbeurt te geven over biologische landbouw?
Kies dan hieronder een onderwerp wat je leuk vindt en vind veel informatie of andere handige materialen die je kan gebruiken. De spreekbeurten staan vol met weetjes, foto’s en quizvragen voor je klas. Ook staan er filmpjes die je op het digibord in je klas kunt laten zien. Zie voor nog meer filmpjes, ook de Bio+ filmpjes met verhalen van Bio+ boeren over hun bedrijf.

Voor een spreekbeurt over biologische landbouw, klik hier.
Voor een spreekbeurt over biologische aardappelen, klik hier.
Voor spreekbeurten over eten, gezond en milieu, klik hier.
Voor de Bio+ kennisquiz, klik hier.

Er volgen binnenkort meer spreekbeurtpakketten. Heb je zelf nog leuke ideeën voor een spreekbeurt? Laat het ons weten via info@bio-plus.nl!


Hier kun jij het Bio+ Memory-spel spelen.