producten
Disclaimer

Copyright
De site van Bio+ bevat informatie die met de meeste zorgvuldigheid is samengesteld en wordt onderhouden. Desondanks kan Stichting Merkartikel Bio+ geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. Deze website is beschermd door copyright. Dit betekent dat de gepubliceerde informatie niet overgenomen mag worden voor verdere publicatie zonder de nadrukkelijke toestemming van Stichting Merkartikel Bio+.
 
Merknamen en logo's
De merknamen, logo’s en beelden zoals gebruikt op deze website zijn eigendom van Stichting Merkartikel Bio+. Deze namen, logo’s en beelden mogen niet gebruikt worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Stichting Merkartikel Bio+.
 
Systeemvereisten
Deze website is optimaal te bekijken met Microsoft Internet Explorer 5.5 of hoger, Firefox of Safari en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels of hoger. Voor het bekijken van de Pdf's is minimaal Acrobat Reader 5.0 nodig. Voor een update van Microsoft Internet Explorer gaat u naar www.microsoft.nl. Voor een update van Acrobat Reader gaat u naar www.adobe.nl.