producten
Actie

Kies voor Bio+ en win!


 

DEZE ACTIE IS VERLOPEN, U KUNT NIET MEER DEELNEMEN.


Eet jij al biologisch? Bio+, natuurlijk! Kies tijdens de Bio10daagse voor Bio+ en win.

PLUS is de meest verantwoorde supermarkt en heeft een ruim assortiment Bio+ artikelen, voor alle eetmomenten van de dag, voor iedereen. Samen met Bio+ organiseert PLUS tijdens de Bio10Daagse een actie waarbij je in ieder PLUS supermarkt een KitchenAid personal coffee maker kunt winnen en als hoofdprijs een volledig verzorgd vijf-gangen diner voor 10 personen.

Wie van 18 september tot en met 1 oktober 2016 twee of meer Bio+ producten koopt, maakt kans op mooie prijzen (kassabonnen kunnen tot 3 oktober 2016 worden ingeleverd). Per PLUS supermarkt wordt 1 KitchenAid personal coffee maker verloot onder de deelnemers van die supermarkt. En alle deelnemers maken ook nog eens kans op de hoofdprijs: een vijf-gangen diner voor 10 personen, bereid en volledig verzorgd door een thuiskok. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Wil jij kans maken op deze prijzen? Vul dan onderstaand formulier vóór 3 oktober 2016 in en wie weet word jij één van de gelukkige winnaars.

Gegevens
Bio+ nieuwsbrief
Voorwaarden*


Ben je niet in de gelegenheid om het volledig ingevulde formulier online te versturen, dan kun je deze ook per post opsturen. Download hier het PDF-bestand.

Bekijk hier de prijzen. 

Like ons op Facebook
www.facebook.com/biometplus